Дитинство – це те, що ми втратили в часі

Дитинство – це посмішки, подив, щасливі обличчя, брудні руки від солодкої вати, друзі поряд та веселощі, багато веселощів. Війна вбиває дитинство, і хтось має займатись його відновленням.

Дитинство – це те, що ми втратили в часі

фото надане організаторами заходу

З другого тижня війни команда Kiwi Party, під керівництвом Анни Яковлевої, стали волонтерами дитинства. Відчайдушні хлопці та дівчата відвідували дітей у бомбосховищах, метрополітені, лікарнях та залізничному вокзалі.

Кожна зустріч волонтерів з дітьми супроводжувалась цікавою розважальною програмою, конкурсами, творчими майстер-класами та подарунками та ласощами.

Завдяки зусиллям команди невеликі свята для малечі переросли в масштабні та видовищні заходи на рівні міст та селищ, під гаслом «Дитинство зараз».

До цієї ініціативи по відновленню дитинства та психологічного стану дітей долучаються зірки української сцени, медійні особи та звичайні люди, яким не байдуже дитинство. Вже відбувся перший благодійний тур західними регіонами України, і планується друга поїздка.Дитинство – це те, що ми втратили в часі — фотоДитинство – це те, що ми втратили в часі — фотоДитинство – це те, що ми втратили в часі — фото

Понад 5000 дітей знову посміхнулись і повірили в дива, понад 7000 батьків побачили свою дитину щасливою, яскраві та позитивні емоції допомагають подолати складні спогади, крок за кроком закладається майбутнє!

Підтримати команду або приєднатися до її справ ви можете у instagram та на сторінці Kiwi Party.

Людина починається з дитинства, тому єднаємось заради незрівнянної нації.

Раніше, видання Postfactum розповідало про те, що в Україні змінили правила видачі паспортів - ID-картки.

Також ви можете дізнатися, що бензин в Україні знову подорожчав.