24 вересня відбудеться LAW AND TRADE FORUM

Law & Trade Forum - унікальний захід ААУ і LBS, яке дає можливість об'єднати зусилля бізнесу та адвокатури з метою розв'язання головних проблем у сфері міжнародної торгівлі та захисту бізнесу.

Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розгляду спорів європейськими та українськими судами й винесення рішень цими судами. Дасть відповідь на питання як захистити цифрові дані й активи своєї компанії. Обговоримо останні тренди інтернет-бізнесу, кібербезпеки й оподаткування.

Дата проведення: 24 вересня 2021 року
Місце зустрічі: IQ Business Center, вул. Болсуновських, 13-15
Час проведення: 09:00 - 17:30
Організатори: Асоціація адвокатів України та Law & Business Studio

Ми ознайомимося з наступними питаннями:

Податкова практика і Зовнішньоекономічна діяльність: оподаткування зовнішньоекономічних операцій; судова практика по адміністративним спорам; бюро економічної безпеки; податкові спори; інтернет-послуги нерезидентів: як платити ПДВ за новими правилами; податкова амністія; податковий борг підприємства;

Електронна комерція. Інтернет бізнес:тренди e-commerce у 2021 році; правові аспекти та перспективи розвитку E-менеджменту; кібербезпека: захист і зберігання цифрових активів; ризики ІБ: захист онлайн-бізнесу від кібершахраїв; судові суперечки щодо авторського права в онлайн бізнесі;

Торговельне право, митниця, суперечки із зовнішньоекономічної діяльності: митниця та бізнес: проблеми співробітництва; судова практика у спорах про зовнішньоекономічну діяльність; практичні рекомендації укладення договорів в ЗЕД; правовий супровід і забезпечення в міжнародній торгівлі; міжнародний арбітраж, пошук активів; арешт майна іноземних компаній;

Інвестування. Міжнародна торгівля. Комплаенс: інвестиційні суперечки; відкриття ринку землі в Україні; інтелектуальна власність як об'єкт міжнародної торгівлі; фінансовий моніторинг 2021: суб'єкти, порядок проведення, відповідальність; банківської комплаенс як елемент торгового процесу.

Наші спікери: представники бізнес-спільноти, in-house lawyers, провідні адвокати, міжнародні експерти, судді та ін.

Форум відбудеться у двох форматах: офлайн і онлайн

Детальна інформація та реєстрація: https://cutt.ly/7m7wdYv

З радістю відповімо на Ваші запитання:

Партнерство:Аксьонова Анна Дмитрівна, aksenova@uaa.org.ua 38 (067) 441 10 27

Питання участі та оплати:Плотникова Лілія Віталіївна, plotnikova@uaa.org.ua 38 (067) 327 53 32

Партнери: ЮК "AMBER", АТ «Лещенко, Дорошенко і партнери», TEFFI Law Firm, Saivena Group, Elite Consult Group, ЮК "Правозахист Україна", Bossom group, Stron Legal Services, Pavlenko Legal Group, АБ «Сергія Пагер», Delta International Services.

До зустрічі на Форумі!

Вам також може бути цікаво, що інвестиційний форум міста Києва-2021: розпочато збір заявок.

Крім того раніше повідомлялося про те, що бізнес-тренди майбутнього за один день на GET Business Festival.

Також видання Postfactum розповідало те, що у Мінагрополітики хочуть скасувати акцизні марки для вина. Підтримка галузі виноробства.

Більше новин