Бізнес-тренди майбутнього за один день на GET Business Festival

14 липня на GET Business Festival 70 бізнес-фахівців з ДТЕК, FAVBET, Нова пошта, Vodafone Ukraine та інших провідних компаній поділяться стратегіями, що прискорюють розвиток компанії навіть у кризу. Щороку головний фестиваль бізнес-досвіду об’єднує тисячі представників малого та середнього бізнесу, і цього року місцем зустрічі підприємницької спільноти стане Pochayna Event Hall.

Бізнес-тренди майбутнього за один день на GET Business Festival

фото надане організаторами заходу

Дізнатися більше: https://get.delo.ua/

Особливістю фестивалю цьогоріч стане можливість отримати 100 000 гривень для власного бізнесу від Ekonomika+! Усі власники малого та середнього бізнесу зможуть взяти участь у відборі та позмагатися за головний приз. Детальніше про умови  на Delo.ua.

На GET Business Festival досвідом поділяться 70 спікерів — СЕО та власників компаній, топових експертів з маркетингу, фінансів, менеджменту, комунікацій та HR. Серед них:

• виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук,
  • засновник і власник компанії АВК Володимир Авраменко,
  • український підприємець та інвестор, засновник холдингової компанії UFuture Василь Хмельницький,
  • директор з розвитку Binotel Павло Флейшер,
  • керівник департаменту клієнтського сервісу OLX в Україні та Центральній Азії Ігор Сироватко,
  • президент авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» Євгеній Дихне,
  • Head of PR & Employer Branding FAVBET Ксенія Тюрікова,
  • президент Американської Торговельної палати в Україні Андрій Гундер,
  • голова Правління СК «Альфа Страхування» Ірина Гевель,
  • CEO robota.ua Кірілл Манковскі.

Ви дізнаєтеся:

• Де взяти гроші на реалізацію бізнес ідей, від виконавчої директорки Українського центру сприяння інвестиціям і торгівлі Ірини Титарчук;
  • Що робити бізнесам, які не можуть перейти в online? Знає та розповість Founder & CEO of ULICHNAYA EDA Company Роман Тугашев;
  • Як вражати сервісом, розкаже директор з розвитку віртуальної АТС Binotel Павло Флейшер;
  • Інструментами створення та управління ефективними командами поділиться генеральна директорка Red Bull Україна Тетяна Лукинюк.

Зареєструватися: https://get.delo.ua/

Окрім насиченого практичного контенту на вас чекають: особисті зустрічі з підприємцями, за успіхами яких стежить уся бізнес-спільнота, бізнес-консультації експертів, максимальна концентрація амбіційної та активної аудиторії, відверта розмова з бізнесом та регулятором.

Генеральний партнер GET Business Festival — ДТЕК.

Головні партнери — Vodafone Ukraine та «Нова пошта».

Технологічний партнер — FAVBET.

HR-партнер — Robota.

Приймаючий партнер — Pochayna Event Hall.

Партнери заходу: Mary Kay, «Альфа Страхування».

Чайний партнер — May Ukraine.

Долучайтеся до GET Business Festival, аби задіяти головні тренди в бізнесі та технологіях 2021 року для стрімкого розвитку вашої компанії.