Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) презентувала Академію

19 жовтня Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) презентувала Академію, яка буде займатися підготовкою комплаєнс-спеціалістів та навчатиме комплаєнсу дотичних до цієї сфери фахівців (юристів, аудиторів).

Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) презентувала Академію

фото надане організаторами заходу

Комплаєнс-спеціаліст (або комплаєнс-офіцер) — нова професія, яка виникла у відповідь на вимоги сучасного світу. Його задача — забезпечувати прозору та доброчесну діяльність компанії, розбиратися у законодавстві, правилах і стандартах ведення бізнесу.

Міжнародні організації та інвестори хочуть співпрацювати тільки з тими, хто чесний у своїй роботі. Тому уже зараз необхідність у комплаєнсі бачить і держава, і бізнес, і міжнародні компанії. Втім, в Україні немає де вчитися на комплаєнс-спеціаліста. Є лиш часткові модулі від вітчизняних або закордонних експертів.

«Академія унікальна, бо це перша і єдина освітня платформа, яка подає системний підхід до навчання комплаєнсу. Альтернатив по якості в Україні немає. Ми будемо давати знання від найкращих спеціалістів сфери, щоб комплаєнс-офіцери були практиками та виконували свої функції в компаніях. Навіть новачки, які не знають слова "комплаєнс", пройшовши навчання в Академії зможуть долучитися до спільноти на рівних». Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) презентувала Академію — фотоВікторія Гнап, проєктна координаторка Академії (на фото)
Подія: 10 листопада відбудеться перший одноденний тренінг Академії UNIC на тему: «Sales and Marketing Compliance: баланс між ризиками та можливостями». Кураторка заходу — Лана Сінічкіна, спів керівниця практик Антикорупційного комплаєнсу та етики бізнесу, партнерка АО «Арцінгер».

Також на тренінгу викладатимуть:

• Євген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine;
  • Марія Паясь, керівниця юридичного відділу L'oreal Ukraine;
  • Тарас Кислий, партнер АО «Арцінгер»;
  • Денис Грицак, керівник юридичного відділу Nemiroff Vodka CO;
  • Артем Кобрін, CIPP/E, CIPM, спеціаліст із захисту персональних даних АТ КБ «ПриватБанк»;
  • Марина Ромась, керівниця відділу етики та ділової доброчесності Sanofi-Aventis Ukraine;Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) презентувала Академію — фото

Теми тренінгу:

Роль менеджменту компанії та тону згори при побудові комплаєнсу;

Основні зони ризику під час продажів та промоції продукції. Як забезпечити стійкий та довгостроковий бізнес результат;

Про що слід пам'ятати при просуванні товару та які практики є ризиковими з точки зори комплаєнсу. Do's and don'ts та case study;

Положення щодо інтелектуальної власності в договорах дистрибуції. Паралельний імпорт та імітація оригінальної продукції: що робити? Як захистити комерційну таємницю;

Особливості обробки та трансферу персональних даних при маркетуванні товарів;

Як забезпечити сталий ріст продажів та уникнути потенційних ризиків. Огляд реальних кейсів, кращих практик та практичні рекомендації.

«Ми організовуємо профільні одноденні тренінги для професіоналів зі сфери HR, фінансів, продажів, закупівель. Для юристів, маркетологів, СЕО. Бо знання з комплаєнсу потрібні ВСІМ, хто так чи інакше стикається з законодавством та планує вихід на нові міжнародні ринки».

Вікторія Гнап, проєктна координаторка Академії

Ми вважаємо, що дана тема буде цікавою для тих ваших читачів і читачок, які розглядають нові кар'єрні можливості, шукають нові перспективні напрямки та прагнуть бути в курсі світових й українських трендів і змін.  ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ за посиланням https://goo.su/8Q2F

Сторінка Академії на фейсбуці: https://bit.ly/2XLLSm1

Подія на фейсбуці: https://bit.ly/3nxm8T1  Сайт UNIC: https://unic.org.ua/

Про UNIC: Всеукраїнська мережа доброчесності та комплаєнсу — ініціатива для бізнесу, який прагне працювати прозоро. Метою створення мережі є просування ідеї етичного та відповідального ведення бізнесу. Створена у 2017 році за підтримки Ради бізнес-омбудсмена (BOI), Європейського банку реконструкції та розвитку (EBRD) й Організації економічного співробітництва (OECD).