UNIT.City разом з BMW і MINI Україна впроваджує нову модель каршерінга в Україні під назвою U.Go. Мета проекту —   розвивати інноваційну мобільність, засновану, в тому числі на спільне використання транспорту.

UNIT.City виступає в якості тестового полігону. Київ став першим містом в Україні, де BMW і MINI Україна, вирішили протестувати нову модель каршерінга.

Зараз скористатися сервісом можуть резиденти й співробітники парку UNIT.City, у яких є водійське посвідчення та досвід керування авто понад два роки. Перші дві години користування автомобілями - безплатний.

Як це буде працювати?

Для того, щоб взяти машину, потрібно верифікувати за допомогою Діджитал-асистента UNIT.City, забронювати електромобіль і в зазначений час забрати ключі в Центрі Резидентів.

Варто відзначити, що після кожної поїздки автомобілі повертаються в парк і проходять повну санітарну обробку.

Головна перевага U.Go в тому, що для того, щоб скористатися послугою, резиденту не потрібно реєструватися в складних додатках і вводити довгий перелік своїх даних. Користувач просто сідає за кермо машини й здійснює поїздку. Будуть доступні такі моделі: BMW i3 і MINI Cooper SE.

Тарифи й оплата

Резиденти інноваційного парку UNIT.City можуть користуватися машиною безкоштовно перші дві години. Подальший час оплачує компанія, в якій працює резидент (199 гривень - третя година, кожен наступний —  499 гривень).

Майбутнє проєкту

Команда інноваційного парку і представники BMW Україна і MINI Україна, відзначають, що сервіс знаходиться в стадії тестування.

«Коли UNIT.City буде добудований - це буде місце без машин. У нас будуть перехоплюючі хаби, а таким сервісом, як U.Go, зможуть користуватися всі резиденти парку. Для бізнесу це буде актуально днем, для тих, хто буде жити тут —  вранці або ввечері. Крім того, ми як прихильники принципів сталого розвитку прагнемо створювати рішення, які сприятимуть розвитку економіки шеринга й охорони навколишнього середовища. Наприклад, у 2019 році в блозі Всесвітнього економічного форуму минуле десятиліття вже називали «декадою економіки спільного споживання». Зараз прогнозують, що до 2025 року частка економіки шеринга в загальній виторг компаній по всьому світу досягне 50%, хоча ще у 2013 році вона становила лише 5%. Тому проєкт, який ми запускаємо разом з BMW Україна і MINI Україна, стане потужним Бусто для екосистеми UNIT.City », —   прокоментував партнер що керує інноваційного парку UNIT.City Костянтин Євтушенко. Інноваційний парк UNIT.City і BMW і MINI Україна оголосили про запуск пілотного проекту оренди електромобілів — фото Коментар Представника BMW Україна і MINI Україна

«BMW Group є одним з новаторів в області каршерінга преміумкласу по всьому світу, запустивши свій бренд каршерінга DriveNow ще у 2011 році. До 2017 року BMW Group подолала рубіж, досягнувши понад мільйон зареєстрованих активних користувачів каршерінга, і сьогодні після ребрендингу в компанії ShareNow обслуговуються понад чотири мільйони зареєстрованих користувачів з 14 000 автомобілями в 18 містах. BMW і MINI Україна, пишаються тим, що ми знайшли сильного партнера UNIT.City в Україні, який поділяє наше бачення і прагнення довести, що преміальний, зручний і безпроблемний призначений для користувача досвід каршерінга може бути економічно вигідним в Україні. Ми вважаємо, що за допомогою U.Gо ми можемо доповнити наші потреби що існує в мобільності клієнтів, залучити нових клієнтів, які ніколи не замислювалися про володіння власним автомобілем, і зробити свій внесок у стійкий розвиток мобільності міста Києва », —  Ерік Бернінгем, генеральний директор BMW і MINI Україна. Інноваційний парк UNIT.City і BMW і MINI Україна оголосили про запуск пілотного проекту оренди електромобілів — фото